Denne tunsalat er en let, lille ret, der kan nydes til en grøn salat, med et stykke brød, eller bare som den er – lækker og fedtfattig.

  • Kategori: Frokost
  • Antal: Ca. 450 g
  • Tilberedning: 10 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Næringsindhold
    pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
     337/80
    Protein: 14 g
    Fedt:
     1 g
    Kulhydrat: 3 g

Ingredienser:

  • 1 ds. tun i vand
  • 1 bæger hytteost (250 g) 1,5 %
  • 1 løg

Sådan tilberedes tunsalat:

  1. Lad tunen dryppe af i en si.
  2. Hak løget.
  3. Bland løg, tun og hytteost.
  4. Så er din tunsalat klar til frokostbordet

Velbekomme!

Dommen:

Natascha: 5 point ud af 5 Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Filip: 5 point ud af 5 Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Benny: 5 point ud af 5 Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Beate: 5 point ud af 5 Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!

Samlet:

5 point ud af 5
Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!