Det kan du læse om i bogen om madspild.

Få luft i privatøkonomien og god samvittighed!

Få inspiration til at genbruge dine madrester. Hvad enten det er et æble, der blevet lidt rynket i huden, eller om det er en rest boller i karry.

Dette er ikke en decideret kogebog! Det er en bog, der inspirerer til, hvordan du genbruger dine madrester.

Restemad betyder jo netop, at man ikke skal ud at købe en masse nye ingredienser, men at du bruger, det du har i køleskabet, fryseren, kolonialskabet eller -skuffen.

Det skal der fantasi og inspiration til, og det kan gå hen og blive en hel sport at få brugt resterne på en spændende måde.

Bogen masser af ideer til, hvordan du kan kombinere forskellige former for madrester til nye spændende og velsmagende retter.

Tip fra bogen!

Sørg for at have et godt basislager: Krydderier/krydderurter, konserves, med f.eks. grillede peberfrugter, svampe, artiskokker, tomater og lignende, og eddiker/olier.
Så er det nemmere at forvandle de sørgelige rester til en gourmetmiddag.

Der er godt nok opskrifter i bogen. Men der er mere for at vise, hvordan det KAN laves. Ingredienserne kan jo altid udskiftes med det, der lige er i køleskabet.

PDF til Apple iPad, pc og Mac

Dkr. 34,00

Tip fra bogen!

Har du mange grøntsager af forskellig slags – blomkål, peberfrugter, løg, broccoli, agurker, gulerødder, kål, squash og lignende – kan du sylte dem eller bruge dem til pickles eller relish.

Tip fra bogen!

Det er både synd og skam at kassere broccolistokken. Den holder sig som regel længere end resten af broccolien, og den smager fint, hvis blot den nederste, tørre del er skåret af.

[buy_now_button product_id=’23225′]Klik på Buy now-knappen og køb bogen med det samme! Du har den om 5 minutter!


Her finder du vores e-bøger om fedtfattig mad og livsstil!