Nu har du muligheden for GRATIS at blive testpilot på vores nye kursus “Sund mad” på kurseronline.dk.

Du skal have lyst til at prøve at lave mad efter de madplaner, vi sender dig, samt udfylde et par spørgeskemaer i forløbet, så vi kan få finpudset kurset og gjort det endnu bedre. Til sidst vil vi bede dig om at skrive en kort anmeldelse af sitet, som vi må bruge i markedsføringen af kurset.

Som tak for hjælpen får du bogen “I gang med Sund mad” og 3 mdr. fortsat abonnenment på Sund mad-kurset.

Om kurset

Hvad går kurset ud på? Jo, på 5 uger får du gjort din madlavning sundere, uden at du kommer til at mangle dine livretter eller skal spise mad, der ikke smager nær så godt, som den du plejer at spise.

Hver uge modtager du en madplan og komplet indkøbsliste til ugens retter, samt links til alle opskrifter og en række inspirationsartikler, der gør dig klogere på alt om sund mad – og sund madlavning.

Har du spørgsmål eller har du brug for at snakke med ligesindende, kan du spørge vores kostvejleder, ligesom du kan udveksle erfaringer med de øvrige kursister i vores forum.

Du kan se mere om kurset her: http://kurseronline.dk/sundmad

Tilmeld dig som testpilot

Alle kan tilmelde sig som testpilot på kurset. Alt hvad du skal gøre er at udfylde formularen herunder. Husk: Det er vigtigt at du giver en begrundelse for at blive testpilot.

Vi forebeholder os ret til at udvælge testpiloter blandt de indkomne ansøgninger. De udvalgte testpiloter får direkte besked pr. mail i løbet af uge 40.

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Hvorfor vil du gerne være testpilot?