- Drop Slankekuren - https://dropslankekuren.dk -

Madagascartorsk med hvide bønner

Flot og farverig madagascartorsk. Smager lækkert. Det samme gør tilbehøret, som sagtens kan anvendes til andre retter – især stegte retter.

Ingredienser:

Sådan tilberedes madagascartorsk og hvide bønner:

  1. Læg bønnerne i blød natten over.
  2. Hæld vandet fra, og kog bønnerne i nyt vand uden salt i ca. 45 minutter, til de er helt møre. Hæld vandet fra bønnerne og lad dem køle at.
  3. Tænd ovnen på 200° C.
  4. Fjern eventuelle ben fra fisken, og læg dem i et ovnfast fad smurt med olie.
  5. Rens champignoner, pil løget, og skær begge dele i skiver.
  6. Skyl nektarinen, fjern stenen, og skær kødet i tern.
  7. Krydr fisken med salt og peber, og fordel champignoner, løg og nektarin over. Tilsæt til sidst peberkornene på nær 2-3 tsk.
  8. Sæt madagascartorsken i ovnen til den er mør (ca. 20 minutter).
  9. Blend mælken med basilikum og kapers i en blender [1], og tilsæt eddiken og de sidste grønne peberkorn. Bland dressing og bønner sammen.
  10. Lad gerne salaten trække, og smag den til med salt.
  11. Skær radiserne i tynde skiver, og vend dem i salaten før, de serveres til den færdige madagascartorsk.

Dommen:

Natascha: 3 point ud af 5 [2] Tjah, det kan vel godt spises
Filip: 3 point ud af 5 [2] Tjah, det kan vel godt spises
Elisabeth: 3 point ud af 5 [2] Tjah, det kan vel godt spises
Benny: 4 point ud af 5 [3] Helt sikkert en ”gemmer”

Beate: 4 point ud af 5 [3] Helt sikkert en ”gemmer”

Samlet:

3 point ud af 5 [2]
Tjah, det kan vel godt spises

 


Her finder du vores e-bøger om fedtfattig mad og livsstil! [5] [6]