I vanlig Lene Hansson stil får du en manual til en livsstilsændring på 8 uger. Det lovede resultat er et nyt sundt, slankt og bedre liv.

Lene Hansson har altid en plan, en kur eller et program. Det er det, hun er kendt for både fra ugeblade, tv-programmer, foredrag og bøger. For en plan er noget der til at forstå, virker overkommeligt og til at gå til. Som læser bliver man holdt i hånden og får hele tiden klare anvisninger på, hvordan man skal gå til værks. Det er også en fremgangsmåde vi ynder at bruge i f.eks. vores online-kursus om sund mad.

Denne bog er ingen undtagelse og bogen kaldes da også for den ultimative Lene Hansson manual til et sundt og slankt liv i salgstalen. I stedet for 5 uger, har Lene Hansson i stedet valgt at bygge bogen op omkring et 8 ugers livsstilsprogram, hvor du dag for dag opbygger energi, immunforsvar og normalvægt.

Til hver af de 8 uger får du:

  • Motivationsdel
  • Motionsprogram
  • Madplan
  • Indkøbsliste
  • Opskrifter

Bogen indeholder også en masse opskrifter til alle dagens måltider. I bogen appendiks finder du din egen helseprofil, maddagbog, vægt-og måleskema samt en opfølgningsdel med coaching. Bogen slutter med en omfattende læserservice – igen i bedste Lene Hansson-stil, for hun nok den mest kommercielle af alle vores madguruer herhjemme.

Som manual til en livsstilsændring er bogen ganske anvendelig og bruger man de mange hjælpemidler i appendikset, er man godt på vej mod et nyt og sundere liv.

Set som e-bog til 109,95 hos Saxo

[one-half-first]

Slank og sund på 8 uger

Forfatter: Lene Hansson
Sprog: Dansk
ISBN13: 9788711425565
Udgivet af: Lindhardt og Ringhof

[/one-half-first]

[one-half]

Slank og sund på 8 uger

[/one-half]