Anne Larsen

Anne Larsen startede hele bølgen omkring sund og fedtfattig mad tilbage i 1996.

Klassikeren, der startede hele den fedtfattige madlavningsbølge, kan nu fås som e-bog. Selvom den snart har 15 år på bagen, holder opskrifterne stadig vand og kan stadig begejstre og inspirere.

Anne Larsen udgav den første udgave af bogen helt tilbage i 1996! Det var den første samlede indføring i fedtfattig madlavning og den blev et hit næsten over night og startede den slanke- og sund mad-bølge, der stadig florerer og som også fostrede andre ildsjæle som f.eks. Lene Hansson.

Anne Larsen blev især kendt, da hun omkring årtusindskiftet for åbent TV-kamera tog noget hakket oksefars og skyllede fedtet af det under vandhanden. Det var ikke noget, hun gjorde i hverdagen, det var mere et statement i datidens overophedede slanke-debat, hvor især fedtet var den store synder.

Rummer alt, hvad du har brug for

Bogen er en opdatering af hendes oprindelige bestseller fra 1996 og den udkom lige omkring happeningen med skylningen af den fede oksefars, men opskrifterne holder stadig vand, for hendes fedtfattige favoritter er stadig sund fornuft og kan inspirere nybegyndere, såvel som mere garvede fedtfattige kokke.

Bogen rummer alt, hvad du har brug for: Morgenmad, frokoster, forretter, hovedretter, desserter, snacks, bage- og sylteopskrifter m.m. Der er stort set ikke et hjørne af vores mange forskellige måltider, uden de er dækket ind.

Alle bogens retter har en fedtenergiprocent på eller under 30 pct. Det er en rigtig god grænse, som svarer til den, vi anvender for opskrifterne her på Drop Slankekuren. Ligger de over, kommer de i Den sorte gryde.

Så har du sat dig for at leve godt, men alligevel også sundt og ernæringsrigtigt, er denne bog et godt supplement til Drop Slankekuren – også selv om bogen har en del år på bagen. Udover nogle meget klare og nemme opskrifter, får du også en masse spændende fortællinger og anekdoter om retternes baggrund.

Set som e-bog til 54,95 hos Saxo

[one-half-first]

150 fedtfattige favoritter

Forfatter: Anne Larsen
Sprog: Dansk
Format: E-bog, Download (PDF)
Antal sider: 229
ISBN13: 9788770700283
Udgivet af: Forlaget Hovedland

[/one-half-first]

[one-half]
150 fedtfattige favoritter[/one-half]