Når du laver pandekager med fyld, står det dig frit for, hvad du vil fylde dem med. Vi giver dig her et eksempel med oksefars tilsat forskellige smagfulde ingredienser.

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 2 personer
  • Tilberedning: 20 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
     2005/477
  • Energifordeling:
    Protein: 30 %
    Fedt:
     25 %
    Kulhydrat: 45 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal: 
    357/85
    Protein: 6 g
    Fedt:
     2 g
    Kulhydrat: 9 g

Ingredienser:

  • 250 g mager oksefars
  • 2 gulerødder
  • 2 porrer
  • ½ tsk. sambal oelek
  • 1 tsk. sød mangochutney
  • 4 pandekager a ca. 60 g
  • 2 tomater
  • 1 hjertesalat
  • 2 spsk. græsk yoghurt, maks. 2 %
  • Salt
  • Peber

Sådan tilberedes madpandekager med fyld:

  1. Skræl gulerødderne.
  2. Skær bunden af porrerne, og fjern de yderste grove blade.
  3. Skær gulerødder og porrer i mindre stykker, og blend dem i blender eller kødhakker.
  4. Rist fars og hakkede grøntsager på en tør pande.
  5. Smag til med sambal oelek, mangochutney og salt og peber.
  6. Skyl tomaterne, og skær dem i tynde både – husk at fjerne blomsten. Snit salaten.
  7. Lun pandekagerne.
  8. Fordel salat, fars, tomater og lidt yoghurt på alle pandekager.
  9. Rul.

Velbekomme!

Dommen:

Benny: 5 point ud af 5 Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!

Beate: 5 point ud af 5 Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!

Samlet:

5 point ud af 5
Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!

 

 


Her finder du vores e-bøger om fedtfattig mad og livsstil!